Поляриметр напівавтоматичний POL-200
Многопараметрический напівавтоматичний поляриметр POL-200 дозволяє проводити вимірювання в основних 4-х режимах:
- Оптичне обертання, Точність: ±0,02 °;
- Питоме обертання, Точність: ±0,02 °;
- Концентрація;
- Міжнародна цукрова шкала. Точність: ±0.05°Z;
- Поляриметр можна використовувати як аналог вітчизняних сахариметров СУ-4 і СУ-5.
Особливості напівавтоматичного поляриметра POL-200:
- Многопараметрический напівавтоматичний поляриметр обладнаний 5,6-дюймовим сенсорним екраном;
- Можливість перемикання між основними режимами вимірювання;
- Джерело світла LED, забезпечує довговічне і надійне використання поляриметра;
- Можливість налаштування калібрування нульової точки і усунення помилки вимірювання;
- Вбудований датчик температури автоматично вимірює і здійснює температурну компенсацію;
- Можна вибрати довжину кювети або вручну ввести потрібні значення;
- Розширена пам'ять дозволяє зберігати до 100 результатів вимірювань;
- Збережені дані можуть бути передані на ПК через інтерфейс USB зв'язку;
- Функція скидання автоматично відновлює всі налаштування до заводських.
Область застосування поляриметра POL-200:
- Цукрові заводи (вимірювання сахарози в сировині, готової продукції, стічні води, відходи виробництва);
- Виробництво рослинного масла (визначення чистоти та якості натурального рослинного масла, ефірного масла);
Значення оптичного обертання ефірних олій:
- Кропу: +60° ... +90°;
- Лаванди: -3°... -12°;
- Апельсинове: +94° ... +99°;
- Олія м'яти садовий: -50° ... -61°; перцевої: -18°;
- Тминовое: +75° ... +80°;
- Лимонне холодного пресування: +57° ... +65°;
- Гвоздиковое: 0° ... -1.5°;
- Кетамін: +3.5° ... +6°;
- Евкаліптова: 0°... +10°;
- Ялиці австрійської: -40°... -67°;
- Грейпфрута: +91° ... +92°;
- Кедра атласського: +50° ... +70°.
- Харчова промисловість (визначення якості глутамінової кислоти, підсолоджувачів, спортивного харчування, розпізнавання падевого і квіткового меду, значення питомого обертання є показником якості меду згідно багатьом світовим стандартам, визначення вмісту лактози в сирому і обробленому молоці, визначення концентрації крохмалю в ковбасі, кетчупі, майонезі, сирках та йогуртах);
- Текстильна промисловість (визначення концентрації крохмалю);
- Паперова промисловість (визначення концентрації крохмалю);
- Корм для тварин (визначення якості амінокислот при виробництві комбикрормов);
- Добрива;
- Косметика, парфумерія (Природні ароматичні речовини являють собою ефірні масла – наприклад, камфоровое масло, лімонен, ліналоол, α-пінен, γ-терпін, α-терпінеол – і, як правило, виявляють оптичну активність. Саме завдяки цій властивості ефірних масел, поляриметрія дає змогу визначати концентрацію та чистоту духів, а також відокремлювати штучну парфумерію від природної);
- Виноробство (В процесі бродіння цукор перетвориться в алкоголь і його вміст зменшується – поляриметры дозволяють з великою точністю контролювати це зміна);
- Фармацевтична промисловість;
- Навчальні заклади.
Технічні характеристики поляриметра POL-200:
Model |
POL-200 |
Діапазон вимірювань |
±90°, ±130°Z |
Точність вимірювань |
±0.02°, ±0.05°Z |
Ціна поділки шкали вимірювання |
0.005° |
Калібрування |
від 1 до 3 точок |
Джерело світла |
LED і інтерференційний фільтр |
Кювети довжиною, мм |
50, 100, 200 |
Пам'ять |
Дозволяє зберігати до 100 наборів даних |
Вихід |
Інтерфейс USB зв'язку |
Дисплей |
5,6-дюймовий TFT сенсорний екран |
Харчування |
220В / 50Гц |
Габарити, мм |
550(Г)×300(В)×220(Ш)мм |
Вага, кг |
7.5 |
Комплектація поляриметра POL-200:
Код замовлення |
|
POL-200 |
100мм поляриметрическая кювета |
200мм поляриметрическая кювета |
|
Кабель живлення |
- Ціна: 83 800 ₴