Кошик
87 відгуків
Лабораторное оборудование
38 044 223-36-85
38 044 223-36-85
+380 (44) 223-80-75
+380 (97) 063-02-04
+380 (66) 475-50-32

Пробірка для ППП

В наявності

400 грн

Пробірка для ППП
Пробірка для ППП
400 грн
В наявності
  • +380 (44) 223-80-75 +380 (44) 223-80-75
  • +380 (97) 063-02-04
  • +380 (66) 475-50-32
  • +380 (44) 223-80-75 +380 (44) 223-80-75
  • +380 (97) 063-02-04
  • +380 (66) 475-50-32

Пробірка вискозиметрическая термостійка для приладів ППП.

Число падіння характеризує активність альфа-амілази в зерні або борошні. Пшеничне або житнє борошно містить крохмаль і ферменти, які можуть його розщепити (альфа-амілаза, бетта-ами). В отриманому з води і муки клестере і після нагрівання відбувається розщеплення крохмалю.

Чим вище активність ферментів тим більше клейстер розріджується. Якщо помістити на поверхню клейстеру контрольний вантаж, то він опуститься на дно з певною швидкістю: в рідкому-швидше, в густому-повільніше. Час падіння вантажу приблизно демонструє вимірювання числа падіння борошна.

Якість житнього хліба безпосередньо залежить від вмісту в борошні крохмалю. Якість пшеничного хліба визначає залежність активності альфа-амілази і протеолітичних ферментів, які руйнують клейковину в борошні. Чим вище активність альфа-амілази тим активніше протеаза.

Також на активацію ферментів впливає наявність пророслого зерна в пробі. Якщо в помел борошна потрапило проросле зерно, якість випеченого хліба буде нижче. Помел зерна необхідно здійснити спеціальної лабораторної млині.

  • Низьке число падіння борошна: свідчить про те, що в розмелі була домішка пророслого зерна;
  • Високе число падіння борошна: свідчить про те, що зерно до розмелювання було висушене при дуже високій температурі. Пересушування зерна знижує активність ферментів. Для уникнення пересушування зерна необхідно використовувати спеціальний сушильну шафу.

Пробірка вискозиметрическая, використання:

  • В пробірку для ППП поміщається суміш (борошно+вода, розмелене зерно+вода);
  • Пробірка поміщається в водяну баню, суміш перетворюється в клейстер;
  • Суміш перемішується мішалкою з шток-плунжером. Він автоматично відпускається в пробірці. Час в секундах і характеризує число падіння борошна чи зерна.

Параметри пробірки вискозиметрической:

  • Назва: пробірка вискозиметрическая для ППП;
  • Внутрішній\зовнішній діаметри, мм:21,0 ± 0,02 / 23,8 ± 0,25;
  • Висота пробірки, мм: 220,0 ± 0,3;
  • Час від занурення у водяну баню і Пуску до початку перемішування проби,з: 5,0±0,5;
Характеристики
Основні атрибути
Вид лабораторного посуду Пробірка
  • Ціна: 400 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner