Лабораторний млин ЛЗМ

Лабораторний Зерновий Млин "ЛЗМ" призначений для подрібнення наважки досліджуваного продукту (зернові, зернобобові, зернопродукти, олійні культури, сировину, корми ) при хімічному аналізі визначення вологості, метод інфрачервоної спектроскопії.
Млин ЛЗМ застосовується в лабораторіях хлібоприймальних підприємств, елеваторах, комбікормових заводах і зернопереробних підприємствах, в сільському господарстві та інших організаціях, при оцінці якості сільськогосподарських культур та продуктів їх переробки.
Принцип роботи млина ЛЗМ заснований на подрібненні продукту обертовим ножем з інструментальної сталі, унікальна термічна обробка якого не робить ніж крихким, що запобігає його злам.
Особливий матеріал розмельне камери з високотехнологічного побратима пластику з високим теплообміном запобігаємо нагрівання проби, що виключає втрату вологи і стиранні розмельне камери при терті.
Швидкість обертання валу двигуна при холостому ході, не менш 23000 об/хв, що забезпечує якісний рзазмол проби. Схід сита №0.8 не більше 7%
Двигун оснащений підшипниками для запобігання вібрацій, що руйнують млин.
Технічні характеристики:
Час розмелювання наважки масою 20г | 45 з |
Залишок на ситі №08 (при масі наважки 20г) не більше | 10% |
Режим роботи - циклічний | 5хв роботи 10 хв перерва |
Ємність склянки | 100см3 |
Маса размалываемого продукту, не більше | 50 г |
Швидкість обертання вала при холостому ході, не менше | 23000 об/хв |
Споживана потужність, не більше | 230 Вт |
Напруга, частота, сила струму, В/Гц/А | 220/50/1,0 |
Габаритні розміри (діаметр х висота), мм | 140 х 205 |
Маса, не більше | 1,2 кг |
- Ціна: 3 100 ₴