Проколюючий рН-електрод для продуктів харчування MA920B/1
Опис
Інформація для замовлення
Проколюючий комбінований pH-електрод MA920B/1 для продуктів харчування
Вимірює pH в м'ясі, ковбасах, тесті, молоці, йогурті, кефірі, сирі, варення, кремах, олії, джемах, повидлі, розплавленому шоколаді тощо до температури 80 С.
Матеріал корпусу електрод - Kynar (пластик), який дозволяє робити виміри безпосередньо в продуктах харчування та сировині для їх виробництва.
Має BNC-роз'єм. Електрод вводиться безпосередньо в продукти, розчини готувати не потрібно.
Кіслотність показано в pH-диницях, тобто від 0 до 14.
- молочні продукти, молоко, напівтвердні продукти, йогурт
- Матеріал для корпусу Полівініденфторід (ПВДФ/PVDF)
- Діапазон pH От 0 до +14
- Максимальний тиск 0,1 бар
- Довжина датчика 75 мм
- Загальна довжина 111,5 мм
- Діаметр 6ммм
- Рекомендована температура Від 0 до 40 градусів
- Датчик температури немає
- Кабель 1 метр
- З' єднання BNC
- Ціна: 6 400 ₴