Кошик
151 відгук
+380 (44) 223-80-75
+380 (97) 063-02-04
+380 (66) 475-50-32
Лабораторне обладнання та прилади
Кошик

Рефрактометр термостійкий MASTER-93H

Рефрактометр термостійкий MASTER-93H, фото 1
Рефрактометр термостійкий MASTER-93H, фото 3
Опис
Інформація для замовлення

Ручний рефрактомометр MASTER-93H це термостійка модель у серії MASTER. Рефрактер MASTER-93H — це вдосконалений прилад H-93. Спеціально призначений для вимірювань високотемпературних проб на місці виробництва. Крім того, прилад MASTER-93H має триваліший термін використання, порівнюючи з традиційними типами, тому що. призма виготовлена з корозійного стійкого загартованого скла. MASTER-93H оптимально підходить для вимірювань джемів, мармеладу, цукерок, аналогічно як і MASTER-80H.

*Калібрування проводиться за допомогою 50% розчину сахарози (RE-110050), 60% розчину сахарози (RE-110060) або стандартної рідини LK (RE-99010).

Сфери застосування

  • Вимірювання Brix джему, рідкого цукру, меду тощо.

Значення Brix продуктів із високим вмістом цукру, як-от джем, мармелад, крохмальний сироп, рідкий цукор, мед тощо, може бути виміряне рефрактом. Рефрактометри серії Master-H спеціально розроблені для вимірювання високотемпературних зразків. За допомогою цих рефрактометрів зразок може бути виміряний під час готування або кип'ятіння.

Технічні характеристики рефрактометр MASTER-93H:

Модель MASTER-93H Cat.No. 2374
Діапазон шкали Brix 45.0 до 93.0% (Автоматична температурна компенсація) Шкала
Мінімальна індикація Brix 0.5% Точність вимірювання Brix ±0.5%
Відтворення ±0.25% Клас захисту IP65 (крім окуляра) 
захист від пилу та водяного струменя
Розміри та вага 3.2×3.4× 16.8cm, 130г
Додатково
  • 50% Розчин сахарози (±0.05%) : RE-110050
  • 60% Розчин сахарози (±0.05%) : RE-110060
  • Стандартна рідина LK: RE-99010
  • Кришка призми для зразків невеликого об'єму для рефрактом серії MASTER: RE-2311-58M (крім в'язких зразків)
Містить Прозора пластина для серії MASTER : RE-2311-57M
  • Ціна: 13 400 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner