Рефрактометр термостійкий MASTER-80H
Ручний рефрактомометр MASTER-80H — це термостійка модель в серії MASTER. Рефрактометр MASTER-80H — це вдосконалений прилад H-80. Спеціально призначений для вимірювань високотемпературних проб на місці виробництва. Крім того, прилад MASTER-80H має триваліший термін використання , порівнюючи з традиційними типами, позаяк призма виготовлена з корозійного стійкого загартованого скла. Рефрактометр MASTER-80H — найкращий прилад для вимірювань джемів, мармеладу, далі.
*Калібрування проводиться за допомогою 30% Розчин сахарози (RE-110030), 40% Розчин сахарози (RE-110040), 50% Розчин сахарози (RE-110050), 60% Розчин сахарози (RE-110060) або Стандартна рідина LK (RE-99010).
- Вимірювання Brix джему, рідкого цукру, меду тощо.
Значення Brixпродуктів із високим вмістом цукру, як-от джем, мармелад, крохмальний сироп, рідкий цукор, мед тощо, може бути виміряне рефракктометрами. Рефрактометри серії Master-H спеціально розроблені для вимірювання високотемпературних зразків. За допомогою цих рефрактометрів зразок може бути виміряний під час готування або кип'ятіння.
- Вимірювання Brix рідких соусів
Рефрактери використовуються для вимірювання Brix соєвого соусу, кетчупу, соусу для барбекю й багатьох інших соусів. Рефрактометри серії Master-H спеціально розроблені для вимірювання високотемпературних зразків. За допомогою цих рефрактометрів зразок може бути виміряний під час готування або кип'ятіння.
Технічні характеристики рефрактометр MASTER-80H:
Модель | MASTER-80H | Cat.No. | 2364 |
Діапазон шкали | Brix 30.0 до 80.0% (Автоматична температурна компенсація) Шкали | ||
Мінімальна індикація | Brix 0.5% | Точність вимірювання | Brix ±0.5% |
Відтворення | ±0.25% | Клас захисту | IP65 (крім окуляра) захист від пилу та водяного струменя |
Розміри та вага | 3.2×3.4× 16.8cm, 130г | ||
Додатково |
|
||
Містить | Прозора пластина для серії MASTER : RE-2311-57M |
- Ціна: 13 400 ₴