Рефрактометр ручний цифровий DBR-95, 0-95% Brix
Рефрактометр ручний цифровий DBR-95 має дві шкали виміру: шкала Brix — (діапазон вимірювання Brix від 0.0 до 95.0%, точність: Brix ±0.1%) і шкала коефіцієнта заломлення RI (роздільна здатність 0.0001). Рефрактометр цифровий DBR-95 підходить для вимірювання практично будь-якого зразка.
Рефрактометр DBR-95 є повним аналогом Японських рефрактометрів PAL-BX/RI и PAL-3, ATAGO.
Особливості рефрактомометра DBR-95:
- Живляться батареєю на 9 В і розрахованою на проведення 1000 вимірювань;
- Автоматична компенсація температури в діапазоні 5 - 40°C;
- Повна автоматична компенсація температури;
- Дві одиниці температури — Градус і Фаренгейт;
- Діапазон вимірювання температури від 0 до 40 °C;
- Компактний, надійний і має кишенькові розміри;
- Декілька одиниць вимірювання (Brix, показник заломлення);
- Висока точність;
- Автоматичне вимкнення.
Модели DBR-95 застосовуються для визначення концентрованих фруктових соків, консервованих продуктів, цукрових розчинів і сиропів, соусів, кетчупів, приправ, а також різних промислових рідин. А також розраховані на вимірювання високих зон концентрації, застосовуються для аналізу рідкого цукру, меду, повидла та ін.
Технічні параметри
Діапазон вимірювань |
Мінімальне ділення |
Розмір, см |
Маса, г |
0-95% Brix |
0,1% |
4х4х15 |
230 |
1,3330-1,5400 |
0,0001 |
14х7х4 |
- Ціна: Ціну уточнюйте