Рефрактометр ручний VBR60, 0-60% Brix, RSA-BR60
Опис
Інформація для замовлення
Рефрактометр ручний VBR60, 0-60% Brix, RSA-BR60
Моделі розраховані на проведення вимірів низьких і середніх областей концентрацій, застосовуються для концентрованих фруктових соків, консервованих продуктів, цукрових розчинів та сиропів, соусів, кетчупів, приправ, а також різних промислових рідин. А також розраховані на проведення вимірів високих областей концентрацій, застосовуються для аналізу рідкого цукру, меду, повидла тощо
Градус Brix (Брік) (символ °Bx) — міра масового відношення розчиненої сахарози до води в рідині
Технічні параметри
Діапазон вимірювань, °Bx |
Мінімальна поділка |
Розмір, см |
Маса, г |
0-60% Brix |
0,5% |
4х4х15 |
230 |
- Ціна: 1 800 ₴