Автоматичний рефрактометр SMART-1

Опис
Інформація для замовлення
Автоматичний рефрактометр SMART-1
Значення Brix для концентрацій інвертованого цукру або высокофруктозного кукурудзяного сиропу може бути виміряна в діапазоні 0-95% з високою точністю ± 0.05% ! SMART-1оснащен функцією автоматичної температурної компенсації
• Brix
• концентрація інвертованого цукру
• HFCS-55 ( високофруктозний кукурудзяний сироп )
• HFCS-42 ( високофруктозний кукурудзяний сироп )
Модель | SMART-1 | Cat.No. | 3150 |
Діапазон вимірювання | [1] Brix : 0.00 до 95.00 % ( ATK* ) [2] концентрація інвертованого цукру : 0.00 до 95.00 % ( ATK* ) [3] HFCS-55 ( високофруктозний кукурудзяний сироп ) : 0.00 до 95.00 % ( ATK* ) [4] HFCS-42 ( високофруктозний кукурудзяний сироп ) : 0.00 до 95.00 % ( ATK* ) *АТК – автоматическая температурная компенсация |
||
Мінімальна індикація | [1] Brix : 0.01 % [2] концентрація інвертованого цукру : 0.01 % [3] HFCS-55 ( високофруктозний кукурудзяний сироп ) : 0.01 % [4] HFCS-42 ( високофруктозний кукурудзяний сироп ) : 0.01 % |
||
Точність вимірювання | [1] Brix : ± 0.05 % ( при измерении сахарозы ) [2] концентрація інвертованого цукру : ± 0.05% [3] HFCS-55 ( високофруктозний кукурудзяний сироп ) : ± 0.05 % [4] HFCS-42 ( високофруктозний кукурудзяний сироп ) : ± 0.05 % |
||
Відтворюваність | [1] Brix : 0.01 % [2] концентрація інвертованого цукру: 0.01 % [3] HFCS-55 ( високофруктозний кукурудзяний сироп ) : 0.01 % [4] HFCS-42 ( високофруктозний кукурудзяний сироп ) : 0.01 % |
||
Температура вимірювань | 5 до 40°C | Енергоспоживання | 15BA |
Подання енергії | AC100B до 240B, 50/60Гц | Зв'язок із комп'ютером | Система Зв'язку: RS-232C |
Клас захисту |
IP64 (виключаючи АС адаптер) Захист від пилу і водяних бризок | Розміри і вага | 12×27×9cm, 2.0 кг |
- Ціна: Ціну уточнюйте