Комплект для вимірювання pH у замороженому або свіжому м'ясі PH60-MT з ножовим пристроєм
Відкрийте для себе новий рівень точності, надійності та портативності з першокласним професійним тестером PH60-MT, тепер у парі з електродом LabSen 765 з ножовим пристроєм. Ця потужна комбінація здійснює революцію в вимірі pH у зразках твердих харчових продуктів, як-от м'ясо, риба, фрукти, сир, тісто тощо. Електрод також добре працює у звичайних водних розчинах. Підвищте свій досвід вимірювання pH за допомогою набору для тестування, який не залишає без уваги жодної деталі. Цей набір не тільки містить готові до використання калібрувальні буферні розчини (4,00/7,00/10,01) і розчин для замочування та зберігання електрода, але також містить органайзер Apera CalPod для оптимізації процесу калібрування. Усі компоненти зручно розміщені в міцному переносному футлярі, що гарантує вам можливість без зусиль здійснювати надійні вимірювання pH і калібрування, хай де ви будете.
Особливості pH-метра для м'яса PH60-MT:
- ПОРТАТИВНІСТЬ + НАДІЙНІСТЬ. Професійний pH-тестер із найвищим рейтингом тепер працює в парі зі швейцарським pH-електродом LabSen 765 з ножовим пристроєм, що дає змогу вам безпосередньо вимірювати pH лабораторного рівня в м'ясі та інших твердих продуктах, хай куди ви вирушите.
- SWISS SENSOR TECH — поєднання відкритого з'єднання та полімерного електроліту усуває поширену проблему засмічення з'єднання й незмішуваності електроліту в зразках із високим вмістом білка та жиру, забезпечуючи швидкі та точні результати.
- КОРПУС ТИТАНОВОГО ЕЛЕКТРОДУ. Корпус електрода з харчового титану має високу стійкість до корозії й ударів та ідеально підходить для харчової промисловості.
- ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ ФУНКЦІЇ — водонепроникний корпус pH-метра обладнаний інтелектуальними функціями, як-от автоматичне калібрування, автоматична температурна компенсація, настроювання сигналізації показань, автоматичне блокування показань і багато іншого, щоб задовольнити ваші потреби в точності.
- ПОВНИЙ ТІСТОВИЙ НАБІР — містить не тільки готовий до використання калібрувальний буфер і розчини для замочування, але також містить органайзер Apera CalPod Solution Organizer для оптимізації процесу калібрування.
Технічні характеристики pH-метра для м'яса PH60-MT:
pH |
Діапазон вимірювання |
-2.00 – 16.00 pH |
Крок шкали вимірювання |
0.01 pH |
|
Точність |
±0.01 pH |
|
Термокомпенсація |
0... 100°C (Автоматична або Ручна) |
|
mV |
Діапазон вимірювання |
-1000 mV - 0 - 1000 mV |
Крок шкали вимірювання |
1 mV |
|
Точність |
±0.2% |
|
Температура |
Діапазон вимірювання |
0 ... 100°C (23 ... 212°F) |
Крок шкали |
0.1°C |
|
Точність |
±0.5°C |
|
Калібрування |
Автоматична: от 1 до 3 точек |
|
Буферні розчини, які розпізнаються рН-метром | USA: pH 1.68, 4.00, 7.00,10.01, 12.45; NIST: pH 1.68, 4.01, 6.86, 9.18, 12.45 | |
Попередження під час вимірювань | Да | |
Фіксація результатів вимірювання | Да | |
Одиниці виміру температури | C або F | |
Підсвітка екрана | 3-колірна підсвітка з авто. вимкненням: Синій — режим вимірювання Зелений — режим калібрування Червоний — сигналізація помилок |
|
Самодіагностика |
Да |
|
Живлення |
AAA Батарейки х 4 шт. |
|
Клас захисту |
IP67 |
|
Габаритні розміри та Вага |
Тестер: 40×40×178мм / 133г; У кейсі: 255×210×50мм/700 г; |
|
Технічні характеристики електрода LabSen 765 з ножовим пристроєм |
||
Тип мембрани | S | |
Матеріал корпусу електрода |
скло без олива |
|
Термодатчик |
30KΩ NTC |
|
Електролітичний ключ |
Відкрив |
|
Електрод порівняння |
Довговічний |
|
Електроліт |
Полімер |
|
Діапазон вимірювання |
0 ... 14 pH |
|
Діапазон вимірювання температури |
0 ... 80°C |
|
Роз'єм |
8-pin |
- Ціна: 15 000 ₴