Кошик
145 відгуків
+380 (44) 223-80-75
+380 (97) 063-02-04
+380 (66) 475-50-32
Лабораторне обладнання та прилади
Кошик

Кишеньковий цифровий рефрактометр ST355A (0 — 55 Brix)

Кишеньковий цифровий рефрактометр ST355A (0 — 55 Brix), фото 1
Кишеньковий цифровий рефрактометр ST355A (0 — 55 Brix), фото 3
Кишеньковий цифровий рефрактометр ST355A (0 — 55 Brix), фото 4
Опис
Інформація для замовлення

Кишеньковий цифровий рефрактометр ST355A (також званий Цифровий вимірювач Brix) має діапазон вимірювань від 0 до 55 Brix підходить майже для будь-якого фруктового соку, напоїв, а також для певних хімічних речовин або промислових розчинів, як-от олія, вода розчинні мийні засоби та антифриз.

Він може вимірювати вміст цукру в широкому спектрі фруктів, включно з яблуками, кавунами, виноградом, дині, цитрусовими, дині тощо. Цей прилад дає змогу робити точніші та зручніші вимірювання всього за 3 секунди.

Вміст Brix у фруктах є важливим показником для перевірки зрілості плодів. Різні показники Brix для тих самих фруктів представляють різні рівні зрілості, і в сільськогосподарських дослідженнях і виробництві, а також у середовищі зберігання фруктів, Brix фруктів може визначати одну з важливих основ для збирання, транспортування і зберігання.

Цифровий кишеньковий рефрактомометр для вимірювання концентрації цукру в продукті. Цифровий прилад не тільки забезпечить швидкі та точні показники, але й усуне потребу коригування залежно від температури. Цей ґаджет забезпечує прискорений контроль у кілька разів і може бути використаний у багатьох сферах діяльності. Під час виготовлення соків, під час збирання врожаю для визначення зрілості фруктів, ягід, у виготовленні різних солодких безалкогольних напоїв.

Цей прилад має компактні розміри та стильний дизайн. Працює на батарейках типу ААА 1.5 V. Обладнаний цифровим LCD-дисплеєм, на якому зображається рівень заряду, температуру повітря, індекс рефракції та Brix тестованого зразка від 0-35%. Зверніть увагу, що коректна робота приладу за температури довкілля 10-40 °C.

Прилад може використовуватися не тільки на виробництвах, а й у садовому господарстві. З його допомогою ви точно зможете визначити якість продукту. А просте застосування допоможе використовувати його в абсолютно будь-якій ситуації, а його невеликі розміри дадуть змогу використовувати рефрактометр навіть під час закупок. Цифровий прилад також підійде під час виготовлення солодощів, соків, алкогольних і безалкогольних напоїв. Отже, за правильної кількості цукру та своєчасного контролю можна виготовити безпечний продукт, який не завдає шкоди здоров'ю.

Перед початком роботи з рефрактомометром його необхідно відкалібрувати, цю дію необхідно виконати всього один раз. Після чого прилад буде завжди готовий до роботи. Для цього необхідно в резервуар налити кілька крапель калібрувального розчину або дистильованої води, закрийте кришку. Натисніть нижню кнопку Zero, у лівому кутку почне блимати крапелька, повторіть натискання, після чого прилад покаже 0.00%. Калібрування пройшло успішно.

Робота та застосування цього рефрактомометра максимально проста. Досить затиснути кнопку вмикання на кілька секунд, після чого прилад повністю готовий до застосування. Необхідний зразок за допомогою спеціальної піпетки (яка йде в комплекті), помістити в вимірювальну комірку. Потім натисніть кнопку Meas, упродовж 5 секунд на дисплеї ви побачите відсоток цукру в зразку. Після тестування обов'язково ретельно очистьте вимірювальну комірку, це необхідно для точності показників ділових вимірювань.

Технічні характеристики рефрактомометра ST355A:

  • Діапазон вимірювання: 0 - 55 % Brix;
  • Діапазон вимірювання індексу рефракції RI: 1,333 - 1,426;
  • Роздільна здатність: 0,1%;
  • Точність: ± 0,2% і ± 0,5 °C;
  • Робоча та температура термокомпенсації: 10 - 40 ℃;
  • Живлення: ААА 1.5 V, 3 батарейки;
  • Габаритні розміри: 111,5 х 56,3 х 26,15 мм;
  • Вага108 г (без батарейок).
  • Ціна: 2 800 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner