Цукорметр СУ-4

Цукорметр універсальний СУ-4 призначений для визначення концентрації сахарози в розчинах за кутом обертання плоскосхилізації.
Цукорметр універсальний СУ-4 використовують для визначення концентрації інвертного цукрового сиропу.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
1. Діапазон вимірювань у міжнародних цукрових градусів
за довжини хвилі лямбда=589,3 нм, °S от - 4 до +120*
2. Ціна поділки огчисного пристрою, °S, не більш ніж 0,05
3. Поріг чутливості, °S, не більш ніж 0,05
4. Грани допущені основною, похибкою, °S ±0,05
5. Відповідність показань, °S, не більш ніж 0,05
6. Шкала цукрівина має бути наведена до температури, °C 20
7. Живлення сахаридета:
рід струму змінний
напруга, V 220
частота, Hz 50±1
споживана потужність, VA, не більш ніж 25
8. Габаритні розміри, mm, не більш ніж:
довжина 870
ширина 200
9. Маса, kg, не більш ніж 7,8
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 46 000 ₴