Млин лабораторний ЛМ-202 з охолодженням

Універсальна роторний ножовий лабораторний млин ЛМ 202 з охолодженням розмольної камери від системи рециркуляції
- Зернові культури (для визначення вологості).
- Продукти зерноперероблення (макарони тощо)
- Насіння олійних культур і комбікорму (для аналізів на вологість, клітковину, жир).
- Торф, ґрунт, сухі трави та частини рослин
- Хімікати, мінерали, добрива, вугілля — і склопластики.
- Фармацевтична сировина та кінцеві продукти.
- Порошкові покриття.
- Підготовка сухих кісток для імплантантів.
- Варені продукти: пельмені, котлети, гуляш, гарніри тощо.
Принцип дії:
В універсальному роторно-ножевому млині подрібнення відбувається завдяки ударній дії швидко обертового ножа (17.000 об./хв) з двома заточеними крайками.
Розміщуваний матеріал подається в камеру та закривається кришкою з поршнем. У міру подрібнення поршень опускається до ножа, що дає можливість рівномірно розмелювати об'ємні та легкі продукти.
Високошвидкісний обертовий ніж забезпечує високий ступінь подрібнення без нагрівання продукту в процесі розмелювання.
Особливості млина:
Наявність охолоджувальної розмольної камери дає змогу:
- вести розмел зразка без його нагрівання й налипання на стінках;
- вести розмел зразка до мінімальної великості (до 10 мкм) без його нагрівання та деструкції;
- Унеможливити ефект випаровування вологи з розмеленого зразка, тому що немає нагрівання продукту під час розмелювання.
- Охолоджувана розмольна камера та потужний двигун дають змогу розмелювати проби без пауз між розмелюваннями впродовж усього робочого дня.
Регульована за обсягом розмольна камера дає змогу:
- розмелювати невеликі за об'ємом кількості матеріалу (до 10 мл)
- розмелювати об'ємні продукти — сухі трави, суху рибу, волокнисті матеріали, целюлозу, торф, кору дерев та ін.
- розмелювати готові продукти (пельмені, гуляш, макарони тощо) до однорідного в'язання маси для проведення аналізів на хроматомат-спектрографі.
Необхідна тонкість помелу визначається часом розмелювання й певним об'ємом розмольної камери.
Розмольна камера та ніж із високолегованої корозійно-стійкої неіржавкої сталі дають змогу проводити розмел хімічно високоактивних та агресивних речовин.
Легкознімна розмольна камера дає змогу легко висипати з неї розмелений продукт і проводити необхідне очищення без вимкнення циркуляції охолоджувальної води.
Система захисту від перевантажень автоматично вимкне двигун у аварійній ситуації.
Можливість роботи системи охолодження без водопроводу в лабораторії (застосовується система рециркуляції води).
Основні технічні характеристики:
Маса подрібнюваного зразка |
10 – 150 г |
Час подрібнення зразка |
5-60 сек |
Розмір завантажуваного матеріалу | завдовжки до 4 см |
Розмір розмолотого зразка | 500-10 мкм |
Допустима кількість розмелень на годину |
60 |
Об'єм розмольної камери |
Змінюваний: 85 – 400 мл |
Швидкість обертання ножа |
17 000 об/хв |
Потужність двигуна |
700 ватів |
Електроживлення млина | Однофазна мережа змінного струму напругою 220 В, 50 Гц |
Електроживлення помпи | Вбудований у млин блок живлення напругою +12 В, максимальний струм 2 А. |
Рівень шуму, на відстані 1 м. | 73-75 дБ (допустимо за ГОСТ 12.1.003 для застосування в приміщеннях лабораторій) |
Габаритні розміри млина, мм (Висота x Довжина x Ширина) |
460 x 300 x 170 |
Маса |
8 кг |
Ємність системи рециркуляції |
До 4 літрів води. Бажано застосовувати дистильовану воду. |
Продуктивність помпи через сорочку розмольної камери | до 3 л/хв |
- Ціна: Ціну уточнюйте