Кошик
158 відгуків
+380 (44) 223-80-75
+380 (97) 063-02-04
+380 (66) 475-50-32
Лабораторне обладнання та прилади
Кошик

Млин лабораторний ЛМ-202 з охолодженням

Млин лабораторний ЛМ-202 з охолодженням, фото 1
Опис
Інформація для замовлення

Універсальна  роторний ножовий лабораторний млин ЛМ 202 з охолодженням розмольної камери від системи рециркуляції

Призначена для підготовки проб таких продуктів:
  • Зернові культури (для визначення вологості).
  • Продукти зерноперероблення (макарони тощо)
  • Насіння олійних культур і комбікорму (для аналізів на вологість, клітковину, жир).
  • Торф, ґрунт, сухі трави та частини рослин
  • Хімікати, мінерали, добрива, вугілля — і склопластики.
  • Фармацевтична сировина та кінцеві продукти.
  • Порошкові покриття.
  • Підготовка сухих кісток для імплантантів.
  • Варені продукти: пельмені, котлети, гуляш, гарніри тощо.

Принцип дії:

В універсальному роторно-ножевому млині подрібнення відбувається завдяки ударній дії швидко обертового ножа (17.000 об./хв) з двома заточеними крайками.
Розміщуваний матеріал подається в камеру та закривається кришкою з поршнем. У міру подрібнення поршень опускається до ножа, що дає можливість рівномірно розмелювати об'ємні та легкі продукти. 
Високошвидкісний обертовий ніж забезпечує високий ступінь подрібнення  без нагрівання продукту в процесі розмелювання.

Особливості млина:

Наявність охолоджувальної розмольної камери дає змогу:

  • вести розмел зразка без його нагрівання й налипання на стінках;
  • вести розмел зразка до мінімальної великості (до 10 мкм) без його нагрівання та деструкції;
  • Унеможливити ефект випаровування вологи з розмеленого зразка, тому що немає нагрівання продукту під час розмелювання.
  • Охолоджувана розмольна камера та потужний двигун дають змогу розмелювати проби без пауз між розмелюваннями впродовж усього робочого дня.

Регульована за обсягом розмольна камера дає змогу:

  • розмелювати невеликі за об'ємом кількості матеріалу (до 10 мл)
  • розмелювати об'ємні продукти — сухі трави, суху рибу, волокнисті матеріали, целюлозу, торф, кору дерев та ін.
  • розмелювати готові продукти (пельмені, гуляш, макарони тощо) до однорідного в'язання маси для проведення аналізів на хроматомат-спектрографі.

Необхідна тонкість помелу визначається часом розмелювання й певним об'ємом розмольної камери.

Розмольна камера та ніж із високолегованої корозійно-стійкої неіржавкої сталі дають змогу проводити розмел хімічно високоактивних та агресивних речовин.

Легкознімна розмольна камера дає змогу легко висипати з неї розмелений продукт і проводити необхідне очищення без вимкнення циркуляції охолоджувальної води.

Система захисту від перевантажень автоматично вимкне двигун у аварійній ситуації.

Можливість роботи системи охолодження без водопроводу в лабораторії (застосовується система рециркуляції води).

Основні технічні характеристики:

Маса подрібнюваного зразка

10 – 150 г

Час подрібнення зразка

5-60 сек

Розмір завантажуваного матеріалу завдовжки до 4 см
Розмір розмолотого зразка 500-10 мкм
Допустима кількість розмелень на годину

60

Об'єм розмольної камери

Змінюваний: 85 – 400 мл

Швидкість обертання ножа

17 000  об/хв

Потужність двигуна 

700 ватів

Електроживлення млина Однофазна мережа змінного струму 
напругою 220 В, 50 Гц
Електроживлення помпи Вбудований у млин блок живлення напругою +12 В, максимальний струм 2 А.
Рівень шуму, на відстані 1 м. 73-75 дБ (допустимо за ГОСТ 12.1.003 для застосування в приміщеннях лабораторій)

Габаритні розміри млина, мм

(Висота x Довжина x Ширина)

460 x 300 x 170

Маса

8 кг

Ємність системи рециркуляції

До 4 літрів води. 
Бажано застосовувати дистильовану воду.
Продуктивність помпи через сорочку розмольної камери до 3 л/хв
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner