Поляриметр круговий WXG-4
WXG-4 — ручний поляриметрє ідеальним пристроєм для визначення рівнів концентрації зразків у медицині, освіті, фармацевтиці та косметиці.
Поляриметр WXG-4 можна використовувати як аналога широковідомих цукрів СУ-4 і СУ-5.
Сфера застосування поляриметра WXG-4:
-
Цукрова промисловість (для вимірювання вмісту сахарози в пробах готової продукції, напівфабрикатах і відходах виробництва) сахаметр WXG-4;
-
Аналіз Натуральної олії (визначення чистоти та якості натуральних олій) см. Таблицу No1;
-
Аналіз амінокислот (визначення якості харчових добавок дослідженням оптичних властивостей під час виробництва глутамінової кислоти, спортивного харчування, підсолоджувачів, добрив і косметики);
-
Аналіз меду (Значення питомого обертання є показником якості меду згідно з багатьма світовими стандартами, поляриметри WXG-4 можуть використовуватися для розпізнавання падевого та квіткового меду, оскільки перший має позитивні значення обертання площини поляризації, а другий — негативні. Оптичне обертання меду визначається поєднанням різних цукрів і вимірюється для встановлення наявності в падічному меді квіткового та навпаки);
-
Аналіз молокопродуктів на лактозу (дає змогу визначати вміст лактози в сирому та обробленому молоці);
-
Анализ на крахмал (Поляриметрія WXG-4 є найбільш точним приладом визначення концентрації крохмалю, який так само використовується для отримання глюкози, патоки, етанолу, у текстильної промисловості — для оброблення тканин, у паперовій — як наповнювач. Також крохмаль входить до складу більшості ковбас, майонезу, кетчупу та використовується для виготовлення клейстерного клею);
-
Аналіз сахарози у винах (У процесі бродіння цукор перетворюється в алкоголь і його вміст зменшується — поляриметри дають змогу із великою точністю контролювати цю зміну);
-
Парфумерна промисловість (поліметр дає змогу визначати концентрацію і чистоту парфумів, а також відокремлювати штучну парфумерію від природної);
-
Фармацевтична промисловість (визначення якості та концентрації сировини).
Особливості поляриметра WXG-4:
Зручне керування:
Поляриметр використовує 589.44 нм монохроматичну натрієву лампу.
Під час увімкнення поляризований пучок негайно проєктується на фільтр і поляризатор. Користувач може спостерігати повне поле за яскравістю та за потреби його затіняти через окуляр.
Вимірювання чистоти:
Поляриметр є ідеальним приладом для визначення чистоти зразка. Якщо ви хочете знати його чистоту, вам необхідно поміряти кут обертання й перерахувати його.
Вимірювання концентрації:
Для речовин із відомим придільним оптичним обертанням вам необхідно лише виміряти кут обертання й перерахувати його на відповідну концентрацію за відповідною формулою.
Міжнародна цукрова шкала:
Згідно з міжнародною цукровою шкалою: покладіть 26 г. чистого цукру в розчин, водночас кут обертання має бути 34.626o. Згідно з відповідними правилами, ви можете розрахувати чистоту цукру.
Що входить до комплекту постачання:
100 і 200 мм кювети, натрієва лампа.
Технічні характеристики поляриметра WXG-4:
Зона вимірювань |
-180º ~ +180 º |
Масштабний коефіцієнт |
1º |
Нониус |
0.05º |
Збільшення |
3x |
Джерело світла |
Натрієва лампа |
Довжина хвилі |
589.44нм |
Довжина туби |
до 200 мм |
Час стабілізації |
10 хв |
Живлення |
220VAC/50Hz |
Розміри |
500 (д) × 135 (ш) × 30 (в) мм |
Вага |
5кг |
Таблиця No1 (Орієнтовні значення оптичного обертання ефірних олій):
Апельсинове: +94°... +99° |
Лимонне холодного пресування: +57°... +65° |
Олія м'яти садової: -50°... -61°; перцевий: -18° |
Тмінове: +75°... +80° |
Касторове: +3.5°... +6° |
Гвоздикове: 0°... -1.5° |
Евкаліптове: 0°... +10° |
Пихти австрійської: -40°... -67° |
Укропа: +60°... +90° |
Лаванди: -3°... -12° |
Грейпфрута: +91°... +92° |
Кедра атласського: +50°... +70° |
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
- Ціна: 38 700 ₴