Тістомісилка лабораторна ТЛ-21

Тістомісилка ТЛ-21 призначена для замішування тіста із суцільнозмолотого зерна пшениці (шроту) і борошна хлібопекарного та макаронного помелу під час визначення кількості та якості клейковини. Застосовується в лабораторіях хлібоприйманих, мукомольних, хлібопекарних підприємств , а також ГХІ та науково-дослідних організацій.
Принцип роботи Тістомісилки ТЛ-21
полягає в змішуванні компонентів, поміщених у дежу, утворенні в ній тіста, внаслідок інтенсивного перемішування обертовими штифтами. Тестомесарка складається з таких складових частин: дежі (циліндричного стакана), змішаної головки, приводу, панелі псування, електропанелі, корпусу. Дежа виготовлена як циліндрична склянка з пластику, що не б'ється місткістю 250 см куб. Вона встановлюється в порожнину змішаної головки та фіксується байонетним затискачем. Мешильна головка забезпечена блокувальним пристроєм, що запобігає запуску двигуна у разі знятої або неправильно встановленої дежі.
Переваги тістомісилка ТЛ-21:
- Низький рівень шуму проти аналогів;
- Склянка виготовлена з небиткого пластику;
- Невелика вібрація;
- Світлодіодний індикатор, що сповіщає про роботу;
- Комплектується Гістованим мірним циліндром на 25 мл.
Технічні характеристики ТЛ-21:
Продуктивність, замісів на годину, щонайменше | 40 |
Тривалість одного замішування, з | 18 |
Частота обертання робочого органа на холостому ходу, об/хв | 600±60 |
Електрична потужність, Вт | 250 |
Габаритні розміри, мм
Довжина: Ширина Висота |
300
180 330 |
Маса, кг | 20 |
Електроживлення, В | 220 |
- Ціна: 29 845 ₴