Кошик
166 відгуків
+380 (44) 223-80-75
+380 (97) 063-02-04
+380 (66) 475-50-32
Лабораторне обладнання та прилади
Кошик

Тістомісилка лабораторна ТЛ-21

Тістомісилка лабораторна ТЛ-21, фото 1
Опис
Інформація для замовлення

Тістомісилка ТЛ-21 призначена для замішування тіста із суцільнозмолотого зерна пшениці (шроту) і борошна хлібопекарного та макаронного помелу під час визначення кількості та якості клейковини. Застосовується в лабораторіях хлібоприйманих, мукомольних, хлібопекарних підприємств , а також ГХІ та науково-дослідних організацій.

Принцип роботи Тістомісилки ТЛ-21

полягає в змішуванні компонентів, поміщених у дежу, утворенні в ній тіста, внаслідок інтенсивного перемішування обертовими штифтами.  Тестомесарка складається з таких складових частин: дежі (циліндричного стакана), змішаної головки, приводу,  панелі псування, електропанелі, корпусу.  Дежа виготовлена як циліндрична склянка з пластику, що не б'ється місткістю 250 см куб. Вона встановлюється в порожнину змішаної головки та фіксується байонетним затискачем. Мешильна головка забезпечена блокувальним пристроєм, що запобігає запуску двигуна у разі знятої або неправильно встановленої дежі.

Переваги тістомісилка ТЛ-21:

  1. Низький рівень шуму проти аналогів;
  2. Склянка виготовлена з небиткого пластику;
  3. Невелика вібрація;
  4. Світлодіодний індикатор, що сповіщає про роботу;
  5. Комплектується Гістованим мірним циліндром на 25 мл.

Технічні характеристики ТЛ-21:

Продуктивність, замісів на годину, щонайменше 40
Тривалість одного замішування, з 18
Частота обертання робочого органа на холостому ходу, об/хв 600±60
Електрична потужність, Вт 250
Габаритні розміри, мм

 

Довжина:

Ширина

Висота

300

 

180

330

Маса, кг 20
Електроживлення, В 220

 

  • Ціна: 29 845 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner