Аналізатор вмісту СО2 у пиві в танках тип GMAS
Аналізатор вмісту СО2 у пиві в танках тип GMAS
Призначення обладнання
Обладнання застосовується для визначення вмісту СО2 у пиві в лагерних танках, циліндроконічних танках ( ЦКТ) і KEG-бочках у г/л або в об'ємних відмітках.
Технічні параметри:
- інтервал вимірювання СО2: від 2 до 7,8 г/л (або від 1 до 4 об'ємних відсотків).
- інтервал вимірювання температури: від -3 до +30 град.
- інтервал вимірювання тиску: від 0 до 400 кПа (або в бар, псі).
- точність визначення вмісту СО2: +/-0,2 г/л (або +/-0,1 об.відсотково).
- точність визначення температури: +/-0,5 град.
- точність визначення тиску: 2,5%
Принцип роботи
Для визначення вмісту СО2 застосовується принцип закону Генрі, вміст СО2 визначається завдяки виміру рівновагних значень температури та тиску після виділення механічним способом СО2 розчиненого в пиві.
ОБОРУДАННЯ ДЛЯ КЕРУВАННЯ МІСТАННЯ СОДЕРЕЖЕННЯ 2 У ПІВІ В ТАНКАХ тип GMAS
Методика проведення вимірювань: Приєднати обладнання за допомогою гумової трубки до ЦКТ, танку або через (додатково постачається) перехідник, що дає змогу досягти надлишкового тиску в бочці необхідного для відбору проби, до KEG-бочки. Обслуговує персонал, за допомогою кульових покривальних кранів, обережно наповнить пробоотбірник обладнання з оргскла досліджуваною пробою пива. Перекриттям цих кранів обладнання підготовлене для проведення вимірювань. Відкриттям на нетривалий час і подальшим закриванням впускного крана провести скидання надлишкового тиску, що виник під час відбирання проби.
Вивільнення СО2 розчиненого в пиві способом струшування пристрою. Знімаються показники рівновагних значень температури та тиску. З використанням цих значень, на номограмі визначається значення вмісту СО2. Очищення обладнання після проведення вимірювань доступне і просте, і полягає в приєднанні обладнання до напірного водопроводу, у разі відкритих кульових кранів. Під час промивання обладнання воно має бути у вертикальному положенні, так щоб уся ємність була заповнена водою. Після промивання обладнання, воно вимикається від водопроводу, а вода, що залишилася в ньому, видаляють просто його перевернувши-вниз. Упродовж усього часу роботи з обладнанням, як під час проведення вимірювань, так і під час його промивання, воно завішується на ременях на шиї, що, звісно ж, буде позитивно оціненене всім, хто проводить такі вимірювання на пивзаводах, тому що під час проведення вимірювань обидві руки в персоналу залишаються вільними.
Основна комплектація обладнання:
- основне обладнання — 1 шт.
- посібник з експлуатації — 1 шт.
Додаткова комплектація: (не входить до основної комплектації та постачається за додатковою заявкою Закаблука):
- перехідник до закрива для KEG-бочки — 1 шт. + ручной насос- 1шт.
- з'єднувальні трубки — 2 шт.
- Ціна: Ціну уточнюйте