Вологомір Чижова ПЧ ВР-10

Опис
Інформація для замовлення
Прибор ПЧ ВР-10 призначений для визначення вологості зразків харчової сировини відповідно до ГОСТ 21094 і ГОСТ 3626.
Апарат Чижова застосовується в лабораторіях підприємств харчової промисловості (хлібопекарних, кондитерських).
Висушує харчову сировину за заданої температури впродовж заданого часу. З огляду на результат зважування сировини до та після висушування здійснюється розрахунок її вологості.
Технічні характеристики:
- діапазон робочої температури — від 50 до 200 °C;
- відхилення температури плит блока висушування зразків від заданої робочої температури, не більш ніж — ±2 °C;
- час нагрівання блока до встановленої температури, не більш ніж — 20 хв;
- напруга живлення — 220 В;
- споживана потужність, не більш ніж - 900 Вт;
- маса, не більш ніж — 6 кг;
- габаритні розміри:
- платформи — 180х180 мм;
- блока висушування зразків — 180х250х150 мм;
- блока керування — 90х125х70 мм.
- гарантія — 12 міс.
- Ціна: 17 580 ₴