Кошик
114 відгуків
+380 (44) 223-80-75
+380 (97) 063-02-04
+380 (66) 475-50-32
Лабораторне обладнання та прилади
Кошик

Аналізатор якості молока АКМ-98 «Фермер» на 11 параметрів

Аналізатор якості молока АКМ-98 «Фермер» на 11 параметрів, фото 2
Опис
Інформація для замовлення

Легкий, зручний у користуванні, економічний аналізатор являє собою «мобільну» модель або переносний варіант приладу, призначений для вимірювання масової частки жиру, білка, сухого знежиреного молочного залишку (СОМО) у пробах, приготованих із не зібраного, концентрованого (згущеного без цукру) молока, з вершків і сухого молока (дале — проби), температури та температури точки замерзання, щільності (приведеної до 20 °C) і кислотності проб (рН), а також індикації електролітичної провідності проб, масової частки лактози та доданої води в пробах.

Аналізатор застосовується для експрес-визначення показників якості молока та (або) продуктів його перероблення на фермах, пунктах приймання молока, підприємствах харчової промисловості, ветеринарних лабораторіях, , а також під час проведення науково-дослідних робіт. 

Працює від мережі та від акумулятора. Цей прилад забезпечений перистальтичним насосом для миття, що забезпечує якість промивання приладу та зменшує ймовірність забруднення та виходу з ладу вимірювальної камери.

Для його встановлення та роботи не потрібно жодних додаткових пристосувань.

Ця модель аналізатора виготовлена в пластиковому корпусі.

Перистальтичний насос, сигналізація з запитом про мийку аналізатора, програмне забезпечення для зв'язку з комп'ютером, RS232, 12V DC кабель, ECS POS термопринтер, три режими вимірювання (сироє коров'яче, овече, пастеризоване молоко), можливість Рекалібрування аналізатора на будь-який різновид молока (коров'я молоко, козяче молоко, верблюж молоко, вершки, сироватка, суміші морозива, відновлене, гомогенізоване молоко).

Можливість під'єднання друкувального пристрою, для роздрукування результатів вимірювання проби.
Аналізатори молока АКМ-98 мають русифіковане меню користувача!
Прилади пройшли Національні контрольні випробування, мають сертифікат відповідності, внесені до державного реєстру засобів вимірювальної техніки.

ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ

Параметри вимірювання

Діапазон показань

Максимально допустима абсолютна помилка

Жир

0,02– 9%

±0,1%

СОМО

6% – 12%

±0,2%

Щільність

1000 – 1040 kg/m3

±0,5 kg/m3

Загальний білок

1,5% – 6%

±0,2%

Лактоза

0,01% – 6%

±0,2%

Додана вода

0% – 60%

±3%

Температура проби

2°C – 50 °C

±0.5°C

Точка замерзання

–0,4°C — –0,6°C

±0,01°C

Соли
Провідність
Кислотність

0,01% – 2%
2 - 20 mS/cm
0 - 14 рН

±0,05%
±0,05 mS/cm
±0,05 рН

  • Ціна: 27 860 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner