Аналізатор якості молока АКМ-98 «Фермер» на 11 параметрів
Легкий, зручний у користуванні, економічний аналізатор являє собою «мобільну» модель або переносний варіант приладу, призначений для вимірювання масової частки жиру, білка, сухого знежиреного молочного залишку (СОМО) у пробах, приготованих із не зібраного, концентрованого (згущеного без цукру) молока, з вершків і сухого молока (дале — проби), температури та температури точки замерзання, щільності (приведеної до 20 °C) і кислотності проб (рН), а також індикації електролітичної провідності проб, масової частки лактози та доданої води в пробах.
Аналізатор застосовується для експрес-визначення показників якості молока та (або) продуктів його перероблення на фермах, пунктах приймання молока, підприємствах харчової промисловості, ветеринарних лабораторіях, , а також під час проведення науково-дослідних робіт.
Працює від мережі та від акумулятора. Цей прилад забезпечений перистальтичним насосом для миття, що забезпечує якість промивання приладу та зменшує ймовірність забруднення та виходу з ладу вимірювальної камери.
Для його встановлення та роботи не потрібно жодних додаткових пристосувань.
Ця модель аналізатора виготовлена в пластиковому корпусі.
Перистальтичний насос, сигналізація з запитом про мийку аналізатора, програмне забезпечення для зв'язку з комп'ютером, RS232, 12V DC кабель, ECS POS термопринтер, три режими вимірювання (сироє коров'яче, овече, пастеризоване молоко), можливість Рекалібрування аналізатора на будь-який різновид молока (коров'я молоко, козяче молоко, верблюж молоко, вершки, сироватка, суміші морозива, відновлене, гомогенізоване молоко).
Можливість під'єднання друкувального пристрою, для роздрукування результатів вимірювання проби.
Аналізатори молока АКМ-98 мають русифіковане меню користувача!
Прилади пройшли Національні контрольні випробування, мають сертифікат відповідності, внесені до державного реєстру засобів вимірювальної техніки.
ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ
Параметри вимірювання |
Діапазон показань |
Максимально допустима абсолютна помилка |
Жир |
0,02– 9% |
±0,1% |
СОМО |
6% – 12% |
±0,2% |
Щільність |
1000 – 1040 kg/m3 |
±0,5 kg/m3 |
Загальний білок |
1,5% – 6% |
±0,2% |
Лактоза |
0,01% – 6% |
±0,2% |
Додана вода |
0% – 60% |
±3% |
Температура проби |
2°C – 50 °C |
±0.5°C |
Точка замерзання |
–0,4°C — –0,6°C |
±0,01°C |
Соли |
0,01% – 2% |
±0,05% |
- Ціна: 27 860 ₴