Кошик
112 відгуків
+380 (44) 223-80-75
+380 (97) 063-02-04
+380 (66) 475-50-32
Лабораторне обладнання та прилади
Кошик

Аналізатор пива АР1 і АР2

Аналізатор пива АР1 і АР2, фото 2
Аналізатор пива АР1 і АР2, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Призначення
Обладнання для визначення щільності пива, вмісту алкоголю, вихідного, уявного та дійсного екстракту, калорійності. Воно може бути використане для лабораторних досліджень пива будь-якого типу без потреби застосування додаткового термостата. Забезпечує високу точність, скорочення витрат коштів і часу під час проведення лабораторних досліджень.

Принцип роботи:
Як основний під час проєктування та створення обладнання був використаний метод дистиляції. За допомогою надчутливого скляного щільника, поміщеного у скляний циліндр особливої конструкції закріпленого в спеціальному штативі, визначаються вихідні щільність h (t), і температура (С) проби пива з попередньо вивільненим СО2. алкоголь, що міститься в пиві, зганяється в калібрувальну ємність, де він розбавляється дистильованою водою до досягнення вихідного об'єму досліджуваної проби пива. Конструкція обладнання забезпечує відповідність температури, отриманої в ємності розчину вихідної температури проби, що необхідно для точного визначення щільності проби пива. Після перегони пива, за допомогою спиртометра спеціальної конструкції (входить у поставлену
комплектацію) визначаються вміст алкоголю a (t) і температура дистиляту. Ці дані заносяться в пам'ять мікрокомп'ютера аналізатора. За спеціальними програмами, мікрокомп'ютером обладнання розраховані кінцеві параметри.

Технічні параметри:
  • інтервал визначення вмісту алкоголю: 0-6 мас.%.
  • інтервал визначення вихідного екстракту: 0-18 град.Плато.
  • похибка визначення утримання алкоголю: 
          тип AP1 = 0,05 мас.%.  тип AP2 = 0,01 мас.%.
 
  • похибка визначення вихідного екстракту:
          тип AP1 = 0,08 мас.%.  тип AP2 = 0,02 маси.%.
 
  • витрати часу на дослідження проби: приблизно 8 хв
ПАРАМЕТРИ ОПРЕДІЙНІ АНАЛІЗАТОРОМ:
  • щільність пива h (20) за температури +20 град., г/мл
  • відносна щільність пива h (20/20)
  • вміст алкоголю в дистиляти (20) за темп. +20 град.Ц. об.%
  • відносна щільність. алкоголю а(20/20)
  • відносить. щільність залишку після дистиляції n (20/20)
  • уявний екстракт m, мас.%
  • дійсний екстракт n,мас.%
  • вміст алкоголю а, мас.%
  • вихідний екстракт р, град.Плато
  • енергетична цінність Е, ккал/100г.
Основні переваги обладнання:
  • Висока швидкість проведення дослідження проби (в середньому приблизно 8 хвилин).
  • Робота обслуговчого персоналу на вбудованому мікрокомп'ютері здійснюється за допомогою клавіш мембранного типу, розташованих на лицьовій панелі обладнання, і не вимагає від персоналу навичок роботи з комп'ютерами.
  • Немає використання в роботі відкритого вогню.
  • Висока точність отриманих результатів, забезпечена унікальністю технології, що застосовується.
  • Немає потреби застосування додаткового термостата.
Комплектація:
  • тип АР1: аналізатор-1шт., набір (3 шт.) цукерковомірів — 1 шт., спиртометр — 1 шт.
  • тип АР2:аналізатор-1 шт., набір (3 шт.) цукерковомірів — 1 шт., спиртометр — 1 шт., аналітичні ваги — 1 шт., пікномер — 1 шт., друкувальний пристрій — 1 шт.

 

Основні
Країна виробникЧехія
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner