Кошик
113 відгуків
+380 (44) 223-80-75
+380 (97) 063-02-04
+380 (66) 475-50-32
Лабораторне обладнання та прилади
Кошик

Поляриметр круговий WXG-4

Поляриметр круговий WXG-4, фото 2
Поляриметр круговий WXG-4, фото 3
Поляриметр круговий WXG-4, фото 2
Поляриметр круговий WXG-4, фото 2
Поляриметр круговий WXG-4, фото 3
  • Поляриметр круговий WXG-4, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

WXG-4 — ручний поляриметрє ідеальним пристроєм для визначення рівнів концентрації зразків у медицині, освіті, фармацевтиці та косметиці.

Поляриметр WXG-4 можна використовувати як аналога широковідомих цукрів СУ-4 і СУ-5.

Сфера застосування поляриметра WXG-4:

  • Цукрова промисловість (для вимірювання вмісту сахарози в пробах готової продукції, напівфабрикатах і відходах виробництва) сахаметр WXG-4;

  • Аналіз Натуральної олії (визначення чистоти та якості натуральних олій) см. Таблицу No1;

  • Аналіз амінокислот (визначення якості харчових добавок дослідженням оптичних властивостей під час виробництва глутамінової кислоти, спортивного харчування, підсолоджувачів, добрив і косметики);

  • Аналіз меду (Значення питомого обертання є показником якості меду згідно з багатьма світовими стандартами, поляриметри WXG-4 можуть використовуватися для розпізнавання падевого та квіткового меду, оскільки перший має позитивні значення обертання площини поляризації, а другий — негативні. Оптичне обертання меду визначається поєднанням різних цукрів і вимірюється для встановлення наявності в падічному меді квіткового та навпаки);

  • Аналіз молокопродуктів на лактозу (дає змогу визначати вміст лактози в сирому та обробленому молоці);

  • Анализ на крахмал (Поляриметрія WXG-4 є найбільш точним приладом визначення концентрації крохмалю, який так само використовується для отримання глюкози, патоки, етанолу, у текстильної промисловості — для оброблення тканин, у паперовій — як наповнювач. Також крохмаль входить до складу більшості ковбас, майонезу, кетчупу та використовується для виготовлення клейстерного клею);

  • Аналіз сахарози у винах (У процесі бродіння цукор перетворюється в алкоголь і його вміст зменшується — поляриметри дають змогу із великою точністю контролювати цю зміну);

  • Парфумерна промисловість (поліметр дає змогу визначати концентрацію і чистоту парфумів, а також відокремлювати штучну парфумерію від природної);

  • Фармацевтична промисловість (визначення якості та концентрації сировини).

Особливості поляриметра  WXG-4:

Зручне керування:
Поляриметр використовує 589.44 нм монохроматичну натрієву лампу.

Під час увімкнення поляризований пучок негайно проєктується на фільтр і поляризатор. Користувач може спостерігати повне поле за яскравістю та за потреби його затіняти через окуляр.

Вимірювання чистоти:
Поляриметр є ідеальним приладом для визначення чистоти зразка. Якщо ви хочете знати його чистоту, вам необхідно поміряти кут обертання й перерахувати його.

Вимірювання концентрації:
Для речовин із відомим придільним оптичним обертанням вам необхідно лише виміряти кут обертання й перерахувати його на відповідну концентрацію за відповідною формулою.

Міжнародна цукрова шкала:
Згідно з міжнародною цукровою шкалою: покладіть 26 г. чистого цукру в розчин, водночас кут обертання має бути 34.626o. Згідно з відповідними правилами, ви можете розрахувати чистоту цукру.

Що входить до комплекту постачання:
100 і 200 мм кювети, натрієва лампа.

Технічні характеристики поляриметра WXG-4:

 Зона вимірювань

 -180º ~ +180 º

    Масштабний коефіцієнт

 1º

    Нониус

 0.05º

    Збільшення

 3x

    Джерело світла

 Натрієва лампа

    Довжина хвилі

 589.44нм

    Довжина туби

 до 200 мм

    Час стабілізації

 10 хв

    Живлення

 220VAC/50Hz

    Розміри

 500 (д) × 135 (ш) × 30 (в) мм

    Вага

 5кг

 

Таблиця No1 (Орієнтовні значення оптичного обертання ефірних олій):

Апельсинове: +94°... +99°
Лимонне холодного пресування: +57°... +65°
Олія м'яти садової: -50°... -61°; перцевий: -18°
Тмінове: +75°... +80°
Касторове: +3.5°... +6°
Гвоздикове: 0°... -1.5°
Евкаліптове: 0°... +10°
Пихти австрійської: -40°... -67°
Укропа: +60°... +90°
Лаванди: -3°... -12°
Грейпфрута: +91°... +92°
Кедра атласського: +50°... +70°
Основні
Країна виробникЯпонія
  • Ціна: 38 700 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner