Кошик
114 відгуків
+380 (44) 223-80-75
+380 (97) 063-02-04
+380 (66) 475-50-32
Лабораторне обладнання та прилади
Кошик

Аналізатор якості молока ультразвуковий EKOMILK-М

Аналізатор якості молока ультразвуковий EKOMILK-М, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ультразвуковий аналізатор ЕКОМІЛК-М без застосування будь-яких хімічних реактивів виробляє аналіз якісних показників складу молока

Ультразвуковий аналізатор ЕКОМІЛК-М

Серед вимірюваних параметрів — процентний вміст жиру (Fat), білка (Protein), сухого знежиреного молочного залишку (СОМО) (SNF), кислотності в pH і градусах Тернера (Th0), вмісту доданої води (Added water), тобто фальсифікація молока, щільності (Density), температури молока, точки замерзання (Freezing point), лактази (Lactose), провідності (Conductivity) (визначення доданих у молоко солей, мийних і інгібувальних речовин, а також визначення в молоці підвищеного вмісту соматичних клітин (маститу вмінні в корів) та ін.

Широко використовуються в заводських і ветеринарних лабораторіях, приймальних пунктах, мінізаводах,  и молочних фермах для контролю якості молока.

Аналізатор має високу точність вимірювання, надійність, простоту в обслуговуванні, широкою сферою використання, що дає змогу займати одне з , що лідирують, на ринку приладів аналогічного типу.

Цей прилад може комплектуватися додатковими опціями:

  • Системою збору даних — спеціальна розробка для ведення обліку під час вимірювання якості молока, прилад запам'ятовує до 120 вимірювань, які за потреби можна роздрукувати на принтері або записати в комп'ютер для подальшого оброблення.
  • Швидким термопринтером.
  • Комп'ютерною програмою

Технічні  Характеристики:

Стандартні параметри:

  • Вміст жиру  (Fat): 0.1% ― 9.0%  ± 0.1%;
  • Вміст СОМО (SNF): 6% — 12%  ± 0.2%;
  • Щільність (Density): 1,020 — 1,040 g/сm3 ± 0.0005g/сm3;
  • Белок (Protein):  2% ― 6% ± 0.15%;
  • Додана вода (Added water): 0,00  ―  60% ± 3%;
  • Точка замерзания (Freezing point): -0,400 ― -0,6500З ± 0,010 0С;
  • *Температура проби t0: 0 ― 500З ± 0,50З
  • * Вміст жиру  (Fat): 0.01% ― 25%  ± 0.1%;
  • * Лактоза (Lactose):  0.5 ― 7,0%  ± 0,2%;
  • * Кислотність pH:  0.00 ― 14pH  ± 0.05;
  • * Кислотність Th0: 10 ― 30Th0 ± 1,5Th(Градини Тернера);
  • * Провідність (Conductivity): 2 — 20 mSm/cm +/-0,3%;
Основні
Країна виробникБолгарія
  • Ціна: 26 430 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner