Кошик
115 відгуків
+380 (44) 223-80-75
+380 (97) 063-02-04
+380 (66) 475-50-32
Лабораторне обладнання та прилади
Кошик

PH-метр для м'яса HI 99163

PH-метр для м'яса HI 99163, фото 2
Опис
Інформація для замовлення

HI 99163 портативний мікропроцесорний pH-метр/термометр для м'яса.

В рН-метрі HI 99163 застосований унікальний датчик із матеріалу Kynar, що дає змогу вимірювати безпосередньо в харчових продуктах і сировині для їх виробництва. До комплектації входить спеціальний ніж для проколювання м'яса.

Технічні характеристики

  • Діапазон
    • pH -2.00 : 16.00 pH
    • температура -5.0 : 105.0°C
  • Роздільна здатність
    • pH 0.01 pH
    • температура 0.1°C;
  • Похибка
    • pH ±0.02 pH
    • температура ±0.5°C (до 60°C), ±1°C
  • Калібрування pH автоматична, по 1 або 2 точках
  • Термокомпенсація автоматична,  -5 : 105°C
  • Електрод pH FC 232D
  • Батарея 3 x 1.5V AA
  • Час роботи від батареї 1500
  • Умови експлуатації
    • температура 0 : 50°C
    • вологість до 100%  
  • Габарити 150 x 80 x 36 мм
  • Вага 210 г
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner