PH-метр для м'яса HI 99163
Опис
Інформація для замовлення
HI 99163 портативний мікропроцесорний pH-метр/термометр для м'яса.
В рН-метрі HI 99163 застосований унікальний датчик із матеріалу Kynar, що дає змогу вимірювати безпосередньо в харчових продуктах і сировині для їх виробництва. До комплектації входить спеціальний ніж для проколювання м'яса.
Технічні характеристики
- Діапазон
- pH -2.00 : 16.00 pH
- температура -5.0 : 105.0°C
- Роздільна здатність
- pH 0.01 pH
- температура 0.1°C;
- Похибка
- pH ±0.02 pH
- температура ±0.5°C (до 60°C), ±1°C
- Калібрування pH автоматична, по 1 або 2 точках
- Термокомпенсація автоматична, -5 : 105°C
- Електрод pH FC 232D
- Батарея 3 x 1.5V AA
- Час роботи від батареї 1500
- Умови експлуатації
- температура 0 : 50°C
- вологість до 100%
- Габарити 150 x 80 x 36 мм
- Вага 210 г
- Ціна: Ціну уточнюйте