Кошик
115 відгуків
+380 (44) 223-80-75
+380 (97) 063-02-04
+380 (66) 475-50-32
Лабораторне обладнання та прилади
Кошик

Млин лабораторний ЛМ-201 з охолодженням

Млин лабораторний ЛМ-201 з охолодженням, фото 2
Опис
Інформація для замовлення

Універсальна  роторний ножовий лабораторний млин ЛМ 201 з охолодженням розмильної камери від водопроводу

Призначена для підготовки проб таких продуктів:

  • Зернові культури (для визначення вологості).
  • Продукти зерноперероблення (макарони тощо)
  • Насіння олійних культур і комбікорму (для аналізів на вологість, клітковину, жир).
  • Торф, ґрунт, сухі трави та частини рослин
  • Хімікати, мінерали, добрива, вугілля — і склопластики.
  • Фармацевтична сировина та кінцеві продукти.
  • Порошкові покриття.
  • Підготовка сухих кісток для імплантантів.
  • Варені продукти: пельмені, котлети, гуляш, гарніри тощо.

Принцип дії:

В універсальному роторно-ножевому млині подрібнення відбувається завдяки ударній дії швидко обертового ножа (17.000 об./хв) з двома заточеними крайками.
Розміщуваний матеріал подається в камеру та закривається кришкою з поршнем. У міру подрібнення поршень опускається до ножа, що дає можливість рівномірно розмелювати об'ємні та легкі продукти.
Високошвидкісний обертовий ніж забезпечує високий ступінь подрібнення  без нагрівання продукту в процесі розмелювання.

Особливості млина:

Наявність охолоджувальної розмольної камери дає змогу:

  • вести розмел зразка без його нагрівання й налипання на стінках;
  • вести розмел зразка до мінімальної великості (до 10 мкм) без його нагрівання та деструкції;
  • Унеможливити ефект випаровування вологи з розмеленого зразка, тому що немає нагрівання продукту під час розмелювання.

Охолоджувана розмольна камера та потужний двигун дають змогу розмелювати проби без пауз між розмелюваннями впродовж усього робочого дня.

Регульована за обсягом розмольна камера дає змогу:

  • розмелювати невеликі за об'ємом кількості матеріалу (до 10 мл)
  • розмелювати об'ємні продукти — сухі трави, суху рибу, волокнисті матеріали, целюлозу, торф, кору дерев та ін.
  • розмелювати готові продукти (пельмені, гуляш, макарони тощо) до однорідного в'язання маси для проведення аналізів на хроматомат-спектрографі.

Необхідна тонкість помелу визначається часом розмелювання й певним об'ємом розмольної камери.

Розмольна камера та ніж із високолегованої корозійно-стійкої неіржавкої сталі дають змогу проводити розмел хімічно високоактивних та агресивних речовин.

Легкознімна розмольна камера дає змогу легко висипати з неї розмелений продукт і проводити необхідне очищення без вимкнення циркуляції охолоджувальної води.

Система захисту від перевантажень автоматично вимкне двигун у аварійній ситуації.

Під'єднання до водопроводу легко здійснюється через спеціальний перехідник із затискачем, що надівається на водопровідний кран.

Основні технічні характеристики:

Маса подрібнюваного зразка

10 – 150 г

Час подрібнення зразка

5-60 сек

Розмір завантажуваного матеріалу завдовжки до 4 см
Розмір розмолотого зразка 500-10 мкм
Допустима кількість розмелень на годину

60

Об'єм розмольної камери

Змінюваний: 85 – 400 мл

Швидкість обертання ножа

17 000  об/хв

Потужність двигуна 

700 ватів

Електроживлення Однофазна мережа змінного струму напругою 220 В, 50 Гц
Рівень шуму, на відстані 1 м. 73-75 дБ (допустимо за ГОСТ 12.1.003 для застосування в приміщеннях лабораторій)

Габаритні розміри млина, мм

(Висота x Довжина x Ширина)

460 x 300 x 170

Маса

8 кг

Споживання води 

До 3 л/хв
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner